Make your own free website on Tripod.com

QLICONS Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Magunkról

Home | Magunkról | Filozófiánk | Szolgáltatásaink | Referenciáink | Profilok | Linkek | Elérhetöségeink
 
Az alábbiakban röviden bemutatjuk társaságunk megalakulásának és működésének történetét valamint idézünk ügyfeleink értékeléseiből.

Társaságunk 2000. augusztusában alakult meg és került bejegyzésre. Alapítói kizárólag magánszemélyek, fő tevékenységi területe az általános üzletviteli tanácsadás.

A társaság létjogosultságát az a sokéves, gazdasági vezetésben, könyvvizsgálatban, telekommunikációban, üzletfejlesztésben, rendszerintegrációban, projektvezetésben és stratégiai tanácsadásban szerzett tapasztalat biztosítja, amelyet a tulajdonos-ügyvezető tudhat magáénak.

Ügyfélorientáltságával, széleskörű szakmai hozzáértésével, rugalmasságával, közvetlenségével, magas szinvonalú szolgáltatásaival és mindemellett a költséghatékony működésnek köszönhető versenyképes díjszabásával a társaságunk számos sikeres megbízást teljesített ügyfelei megelégedésére.

Bízunk benne, hogy elégedett ügyfeleink táborának növekedése hozzásegít bennünket ahhoz, hogy rövid időn belül a térség egyik legjobb üzleti tanácsadóivá válhassunk.

Ügyfeleink véleménye rólunk:

"Kálmán egyike volt a legtehetségesebb könyvvizsgáló menedzsereinknek. Biztos vagyok benne, hogy további pályája során is sikerrel veszi majd a felmerülő akadályokat." - David Thompson, partner, KPMG, 1997
 
"Kálmán nem ismert lehetetlent. A legkihívóbb helyzetekben is oroszlánszívvel küzdött az általa vezetett projekt sikerrevitele érdekében." - Szilágyi Jenő, controlling igazgató, Vivendi, 2000
 
"Kálmán kitartó és módszeres munkája eredményeképpen sikerült megvalósítani az értékesítési rendsser társaságunk számára létfontosságú fejlesztését." - Szilágyi Miklós, gazdasági igazgató, MTM-SBS Televízió Rt.
 
"Hálásak vagyunk a QLICONS által nyújtott segítségért, amely döntően hozzájárult a számviteli nyilvántartásainkban felmerült hibák kiküszöböléséhez" - Békefi Antal, ügyvezető, Carrier, 2006

Utolsó frissítés: 2009. március 1.